Onze ambacht, ons vak, onze passie. Echte fijnproevers wisten het al langer: Traiteurslagerij Koen & Veerle is niet zomaar een slagerij. De pure ambacht uitgeoefend met hart en ziel. Daar draait alles om, elke dag opnieuw.
Onze producten zijn nog steeds ambachtelijk. Het zelf versnijden van vers vlees en het puur verwerken in bereidingen.
Aan het culinair verwennen voor een feest, van hapje tot dessert. Aan ons uitgebreid aanbod en assortiment gerijpt vlees uit onze eigen rijpingskast. Elke dag opnieuw leggen we die passie in ons werk, samen met ons team. We streven voortdurend naar verbetering en vernieuwing. Zonder het belangrijkste uit het oog te verliezen: jullie, onze klanten.
Dag | Openingsuren |
---|---|
Maandag | 7:00 – 13:00 & 14:00 – 18:30 |
Dinsdag | 7:00 – 13:00 & 14:00 – 18:30 |
Woensdag | 7:00 – 13:00 & 14:00 – 18:30 |
Donderdag | GESLOTEN |
Vrijdag | 7:00 – 13:00 & 14:00 – 18:30 |
Zaterdag | 7:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00 |
Zondag | 8:00 – 12:00 |