Optiek Verbeke

Telefoon
051 21 02 25
E-mail
bril@optiek-verbeke.be
Plaats
Staden
Adres
Statiestraat 10
Website
http://www.optiek-verbeke.be

Optiek Verbeke draagt zorg voor uw ogen sedert 1982!

Bij brillenwinkel Optiek Verbeke kiezen we steevast voor kwaliteit, innovatie en mode.
We bieden steeds de nieuwe generatie brilglazen en monturen van gerenomeerde merken zoals Silhouette, BBIG Kinderbrillen, Iyoko-Inyaké, Williams Morris, Porsche,Calvin Klein, Ironic Iconic, Einstoffen, Vinyl Factory,Vingino… Lensprodukten van Alcon, Dailies Total, dag- en maandlenzen
Bauschen Lomb, lensvloeistoffen en Leesbrillen van Frank en Lucie.

Dankzij een permanente vorming kunnen wij steeds de laatste nieuwe producten aanbieden en dit met de modernste apparatuur. We zijn specialist in het monteren van progressieve glazen waarvan het gamma uit verschillende categoriën bestaat. Deze glazen worden steeds voorzien van een garantie-kaart.

Optiek Verbeke biedt u een service aan die verder gaat dan enkel de aankoop:

– garantie op het glas
– garantie op het montuur
– gratis service aan huis
Ontdek je voordelen:

– 5% – 10% korting op de gezinskaart van de gezinsbond
– Markantezaak-kaart: 10% Korting bij aankoop van montuur + glazen, meer info
Een erkende zaak door alle ziekenfondsen.aangesloten bij de gezinsbond.

Christine Verbeke

In 1982 vestigde Christine, afkomstig van Menen, zich in Rumbeke om er een speciaalzaak in optiek en contactlenzen uit te baten.

Vanaf de beginfase waren de familiale sfeer en de service na verkoop, naast reparaties aan huis de sterkste troef. Ook na de uitbreiding in 1987 op de nieuwe en huidige locatie, bleef dit nog steeds de grootste waarde. Haar service, gedrevenheid en zoeken naar steeds de nieuwste trends en de modernste technologieën naar montages toe zijn voor haar een must. Dit alles maakt dat de brillenwinkel ook ver buiten de gemeentegrenzen kan rekenen op een vast en groeiend clienteel.

Aangesloten en actief lid van de R.O.M. Middenstandsvereniging en Markant staat zij midden in het dagelijkse verenigingsleven.

Aarzel dus niet, kom langs en geniet van het totaal pakket: professionele oogmetingen, eerlijk advies, grote keuze in tal van merken tot gedurfd design. Dit alles biedt zij u in een gezellige sfeer.

Dag Openingsuren
Maandag GESLOTEN
Dinsdag 09:30–18:30
Woensdag 09:30–18:30
Donderdag 09:30–18:30
Vrijdag 09:30–18:30
Zaterdag 09:30–18:00
Zondag GESLOTEN