Madesco Rumbeke

madesco verzekeringen rumbeke
madesco verzekeringen rumbeke
Telefoon
051 20 54 71
E-mail
mark@madescorumbeke.be
Plaats
Rumbeke
Adres
Bornstraat 32
Website
https://www.madescorumbeke.be

Mark Desmet is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar  voor bedrijven en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Dag Openingsuren
Maandag 9:00 – 12:00 op afspraak
Dinsdag 9:00 – 12:00 op afspraak
Woensdag 9:00 – 12:00 op afspraak
Donderdag 9:00 – 12:00 op afspraak
Vrijdag 9:00 – 12:00 op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag GESLOTEN