Lévy Deknock Photography

Telefoon
0484 98 42 57
E-mail
info@levydeknock.be
Plaats
Roeselare
Adres
Bloemkoolstraat 26
Website
https://www.levydeknock.be

Less is more / Een eerste visuele indruk is belangrijk 

Als fotograaf sta ik open tot verschillende soorten fotografie maar ik specialiseer mij vooral op Architectuur, Corporate, Events, Huwelijk en Portret. 

Architectuur: Deels exterieur, ik ben redelijk perfectionistisch ingesteld dus rechte lijnen en symmetrie zijn een must. Interieur is belangrijk om een goeie indruk te kunnen geven. Dit zowel voor Immo kantoren (verkoop/verhuur) als voor horeca en andere bedrijven. 

Corporate: De klant staat centraal, een eerste indruk maak je maar 1 keer. Het is dus belangrijk om professioneel over te komen naar (nieuwe) klanten. Via een bedrijfsreportage kan ik hier ongetwijfeld aan mee helpen. 

Events: Het is belangrijk dat mensen na jaren nog kunnen spreken over een evenement, daarom is het ook belangrijk om de sfeer die toen afspeelde goed in beeld te brengen. 

Huwelijk: Voor deze bijzondere dag is het noodzakelijk om het kritische moment vast te leggen. Om de mensen doen nagenieten van een onvergetelijke dag. 

Portret: Mensen scherp in beeld brengen, is dit nu alleen of met hun geliefden. Een spontane reeks of een professionele look. Alles is mogelijk hierin. 

Doelgroep: Iedereen die gebruik kan maken van een professionele reeks foto’s. 

USP: 

Een professionele aanpak die ook persoonlijk is. In overleg en op maat van de klant. Een goeie connectie tussen beide is al de helft van het werk. Het is belangrijk dat de klant zich comfortabel voelt tijdens het maken van de foto’s. Ten slotte krijg je vaak maar 1 kans om unieke momenten in beeld te brengen. 

Dag Openingsuren
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak