Dcover

Dcover ondernemend rumbeke
Dcover ondernemend rumbeke
Dcover ondernemend rumbeke
Dcover ondernemend rumbeke
Telefoon
051 14 02 60
E-mail
mikel@dcover.be
Plaats
Rumbeke
Adres
Izegemsestraat 13/1
Website
http://www.dcover.be

We bieden u oplossingen op maat voor al uw privéverzekeringen en professionele verzekeringen.

Dcover is gespecialiseerd in zowel spaar – en beleggingsformules als in schadeverzekeringen, dit voor particulieren als voor zelfstandigen. Ze werken samen met sterke merken zoals AG, DKV, DELA, DAS, Allianz, Baloise,… Met andere woorden Dcover kan op iedere vraag een oplossing bieden met de gepaste maatschappij.

(schadeverzekeringen: auto, brand, familiale, beroepsaansprakelijkheid, hospitalisatie, gewaarborgd inkomen, uitvaart,…)

(spaarformules: pensioensparen, levensverzekeringen, vapz, ipt, poz, beleggingen: maandelijkse spaarplannen of eenmalige koopsommen, successieplanning,…)

Dcover hecht heel hard belang aan persoonlijk contact. Iedere klant wordt jaarlijks of maximaal om de 2 jaar bezocht om zijn verzekeringsportefeuille en zijn situatie te herbekijken. Voor zelfstandigen is dit jaarlijks in samenspraak met de boekhouder. Daarnaast is kennis, service en bereikbaarheid zeer belangrijk. Als extra service vullen zij voor de particuliere klanten de belastingbrieven in.

Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, een schade aangeven en de algemene voorwaarden van uw verzekeringen raadplegen.

Dcover ontvangt u met veel plezier om uw verzekeringsportefeuille te optimaliseren.

Dag Openingsuren
Maandag 9:00 – 12:00 & namiddag op afspraak
Dinsdag 9:00 – 12:00 & namiddag op afspraak
Woensdag 9:00 – 12:00 & namiddag op afspraak
Donderdag 9:00 – 12:00 & namiddag op afspraak
Vrijdag 9:00 – 12:00 & namiddag op afspraak
Zaterdag GESLOTEN
Zondag GESLOTEN