Best of Travel

Telefoon
051 70 05 16
E-mail
info@bestoftravel.be
Plaats
Rumbeke
Adres
Koestraat 187
Website
http://www.bestoftravel.be

BEST OF TRAVEL is veel meer dan een klassiek reiskantoor. Wij staan vooral bekend voor ons maatwerk en bieden de hele wereld onder één dak. Wij zijn een dynamisch, sterk familiebedrijf met 40 jaar kwaliteitstraditie.

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. De wereld is veel veranderd sinds 1980. En toch ook weer niet. Best Of Travel heeft sinds dan al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. En dat doen ze bij Best of Travel nog elke dag.  Ze startten onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er continenten bij: Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Noord-Amerika. Elk continent met zijn eigen specialisten. Ondertussen – met 11 ervaren reizigers aan boord – zijn ze van veel markten thuis. Dankzij de exclusieve samenwerking met Europa-specialist Caractère kan u de ‘Best of Travel-ervaring’ van onze verre bestemmingen ook volop beleven overal in Europa.

We gaan aan de slag met uw wensen en verwachtingen, doen er een flinke scheut gecombineerde expertise bij en besprenkelen alles met enkele fijne suggesties. Voor een onvergetelijke beleefreis! Helemaal op maat, zoals u van ons gewoon bent.

Zoveel mogelijk mensen ontroeren met unieke reiservaringen: dat is de drijvende kracht achter Best of Travel! Je beleeft je reis zoveel intenser. Zo hou je die waardevolle reismomenten langer vast. Want je geniet meer van je reis als je 100% zorgenvrij bent. Daarvoor ga je toch op reis, of niet? Je krijgt een reis op maat, zonder de stress van alles zelf te moeten regelen.

  • Individuele reizen (maatwerk)
  • Reizen naar Australië
  • Rondreizen Afrika
  • Reizen naar Azië
  • Rondreis Zuid-Amerika
Dag Openingsuren
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag GESLOTEN