Alfa Gym

Telefoon
051 40 41 73
E-mail
info@alfagym.be
Plaats
Rumbeke
Adres
Rumbeeksesteenweg 369
Website
https://alfagym.be

Alfa Gym

Alfa Gym werd opgericht in de zomer van 2021 door Gwendolyn en Kevin.

 
Bij ons kan je in eerste instantie terecht om te sporten. Alleen of in groep, individueel of onder begeleiding, met sportieve doelen of met het oog op een betere gezondheid. Daarnaast zijn we een ontmoetingsplaats voor vrienden, collega’s en familie. Kortom een fitness waar je jezelf kan zijn.
 
Mensen gezonder en fitter maken op een kwalitatieve manier, dat is onze missie. We willen dicht bij onze leden staan en jullie leren kennen. Aanvoelen wat jullie nodig hebben en ons aanpassen.
 
We beschikken over een groepsleszaal boven, een cardioruimte beneden en een ruime loods voor krachttraining. We vullen dit aan met alle nodige faciliteiten zoals een ruime parking, privé kleedkamers, privé douches, een kinderhoek en zithoek.
 
Iedereen die dit eens van dichtbij wilt zien krijgt van ons een spontane rondleiding en mag ook eens gratis sporten om de club te leren kennen.
 
Voor de ondernemers onder ons bieden wij de mogelijkheid aan om via ons projectiescherm te sponsoren waarbij je tickets krijgt voor fitness-abonnement(en), personal training, en teambuildings.
 
 

We verwelkomen je graag bij ons in de club. Tot snel!

  • Openingsuren: 
    • ma – vrij: 9u – 22u
    • za – zo: 9u – 17u